Chopsticks (箸، هاشی) برای خوردن انواع ظروف سنتی ژاپنی با بعضی از استثناها استفاده می شود. برخی از مهمترین نکات در مورد غذا خوردن با چاشنی های چینی به یاد می آورند:


چپستیکهای خود را به سمت انتهای خود نگه دارید، نه در وسط و یا در جلو سوم.

هنگامی که از چاشنی های چای خود استفاده نمی کنید و یا غذا را به پایان رسانده اید، با راهنمایی هایی که در سمت چپ قرار دارد، جلوی شما قرار می گیرند.

چاشنی های چینی را به غذا ندهید، مخصوصا به برنج. این فقط در مراسم تشییع جنازه با برنج است که بر روی محراب قرار می گیرد.

غذا را مستقیما از مجموعه چاشنی های چینی خود به دیگران منتقل نکنید. باز هم، این یک سنت مراسم تشییع جنازه است که شامل استخوان های بدن کرمی می شود.

غذای خود را با چاشنی های چینی نگذارید.

با چاشنی های چینی خود نگذارید

چاشنی های آشپزی خود را در هوا و یا با آنها بازی کنید.

صفحات و کاسه های اطراف خود را با چاشنی های چینی نگذارید.

برای جدا کردن یک قطعه غذا در دو، فشارهای کنترل شده روی چپستیکها را در حالی که آنها را از هم جدا می کنند تا غذا را پاره کنید. این کار برخی از کارها را انجام می دهد. با قطعه های بزرگتر از غذا، مانند تمپورا، قابل قبول است که کل جعبه را با چاشنی های چینی خود انتخاب کنید و نیش بخورید.

اگر قبلا با چاشنی های چای خود غذا خوردید، از انتهای مخالف برای غذا از یک صفحه مشترک استفاده کنید.

چاقو و چنگال تنها برای غذای غربی استفاده می شود. با این حال، قاشقها ممکن است با ظروف خاص ژاپنی مانند برنج بلدرچین و یا بری ژاپنی استفاده شود. قاشق سرامیکی چینی گاهی اوقات برای خوردن سوپ استفاده می شود.